Életet ajándékba – Kellemes karácsonyt kíván a CSL Plasma!

Akt.:
Életet ajándékba – Kellemes karácsonyt kíván a CSL Plasma!
Karácsonykor mindannyian megállunk egy picit. Körülnézünk. Megtelik a szívünk szeretettel és köszönetet mondunk. Az életet ünnepeljük.

Mi a CSL Plasmánál különösen, hiszen donoraink segítségével egész évben azon fáradozunk, hogy másoknak adjunk esélyt az életre. Csak hazánkban körülbelül 3000 krónikus beteget kezelnek plazma alapú készítményekkel, világszerte pedig több mint egymillió betegnek van szüksége vérplazmából előállított gyógyszerekre. Többek között véralvadási zavarban szenvedők, gyenge immunrendszerrel rendelkezők, vagy súlyos balesetek áldozatai azok, akiknek kezelésére vérplazmából készült gyógyszereket alkalmaznak. A plazmaadományok pedig azért fontosak, mert a vérplazmát nem lehet szintetikus módon előállítani.

Ezért hívjuk donorainkat Életmentőknek, hiszen plazmaadományukkal embertársaikon segítenek. Ők azok, akik nem csak karácsonykor, hanem az év minden napján a legcsodálatosabb ajándékot adják. Életet adnak.

Köszönjük nekik, Életmentőinknek egész éves donációikat! Köszönjük, hogy önzetlenségükkel példát mutatnak másoknak és hogy nem csak karácsonykor, de az év minden napján melegséggel töltik meg a szívünket.

Mit is kívánhatnánk tehát? Kívánunk boldog ünnepet, és kívánjuk, hogy a 2019-es esztendőben is gyarapodjon az Életmentők társasága!

– PR cikk –

 

Címkék:hirdetés