Életveszélyesen megfenyegette lakótársát – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 1-jén Nagycserkeszen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 18 éves helyi férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőrt a járművezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe a nyíregyházi rendőrök egy 22 éves kemecsei férfit, aki Nyíregyházán közlekedett gépkocsival.

Magánlaksértés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy 47 éves nyírteleki lakos ellen. A férfi 2017. szeptember 1-jén engedély nélkül bement egy nyírteleki nő lakóházának udvarára, ahonnan többszöri felszólítás ellenére sem akart távozni. A rendőrök a férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 38 éves mérki lakos ellen. A férfi 2017. szeptember 1-jén Mérk belterületén lakótársával kiabált és életveszélyesen megfenyegette. A rendőrök a férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves penészleki lakos ellen. A férfi 2017. szeptember 1-jén betört egy penészleki lakóházba, ahonnan élelmiszereket és készpénzt tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően a férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés