Elfáradt a gyaloglásban, lopott egy biciklit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Elfáradt a gyaloglásban, lopott egy biciklit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: ABC News
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 16-án történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 46 éves nemesbikki lakos ellen. A nő 2018. november 16-án egy kislétai presszó elől eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a feltételezett tettest, aki elmondta, hogy mivel elfáradt a gyaloglásban, úgy döntött, hogy eltulajdonítja a biciklit és azzal megy tovább Nyírbátorba. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Az eltulajdonított kerékpárt a rendőrök visszaadták tulajdonosának.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszadobi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 20 éves tiszadadai lakost 2018. november 16-án. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, amit a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatott át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés