Nyíregyháza hírei

2014.12.29. 10:47

Szórakozóhely előtt garázdálkodtak - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Gávavencsellő, Kállósemjén, Mátészalka - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

Gávavencsellő, Kállósemjén, Mátészalka - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Imre 33 éves budapesti lakos, M. Richárd 24 éves és K. Gábor 22 éves mátészalkai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint K. Gábor és M. Richárd 2014. december 28-án egy mátészalkai szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően bántalmazta K. Imrét, aki ezt követően rátámadt a társaságban tartózkodó harmadik férfira. Az egyenruhások a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 49 éves, egy 44 éves és egy 19 éves paszabi lakost. A két férfi és a nő 2014. december 28-án egy Gávavencsellő külterületén lévő fasorból akácfát kísérelt meg eltulajdonítani, amikor a rendőrök tetten érték őket. Mindhárom szabálysértőt gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrse egy 22 éves nyíregyházi férfit vett őrizetbe, aki 2014. december 28-án egy kállósemjéni idős asszony kertjéből akácfát vágott ki. A szabálysértőt cselekménye közben a helyi körzeti megbízottak tetten érték, a rendőrőrsre előállították, ahol ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatnak eljárást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!