Elfogták a fatolvajt – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Elfogták a fatolvajt – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 22-én Nyíregyháza belterületén igazoltatták A. Zoltán 56 éves nyíregyházi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy ellene a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 22-én Kisvárda belterületén igazoltatták R. Mihály 48 éves kisvárdai lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Fehérgyarmati Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást L. Rudolf 18 éves rozsályi lakos ellen. A férfi 2013. december 22-én egy Rozsály külterületén lévő földterületről fát tulajdonított el. A rendőrök L. Rudolfot elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés