Elfogták a gagyizó csalókat

A 41-es főúton, Vásárosnamény közelében egy román rendszámú autónak állt meg segíteni október 9-én egy férfi. A külföldiek azt mondták, hogy elfogyott az üzemanyaguk, pénzük sincs, ezért három pecsétgyűrűt kínáltak eladásra a jóhiszemű autósnak.

A férfi 40.000 forintot fizetett az aranyak hitt gyűrűkért, amikről később kiderült, rézből vannak. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság csalás miatt ismeretlen tettesek után indított nyomozást. Miután megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, fényképeket szereztek be róluk és kiadták a körözést.

A feltételezett tetteseket csütörtökön Békés megyében a Gyomai  Rendőrőrs munkatársai érték tetten, amint ott is rézből készül gyűrűket adtak el aranyként. A gyanúsítottakat a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra állítják elő. Valószínű, hogy a három férfi az egész ország területén követett el hasonló csalásokat.

A rendőrség kéri, hogy akit a képeken látható személyek hasonló módon megkárosítottak, jelezze a vásárosnaményi kapitányságon személyesen, vagy a (45) 470-422, illetve a 107 telefonszámon!

- Pusztai Sándor –
hirdetés