Elfogták a nyíregyházi garázda férfiakat

Akt.:
Elfogták a nyíregyházi garázda férfiakat
Nyíregyháza – Egy internetes oldalra feltöltött videófelvétel alapján indítottak nyomozást.

Egy internetes oldalra feltöltött videófelvétel alapján 2016. július 7-én a Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A felvételen az látható, amint három férfi magából kikelve Nyíregyházán, a Vasgyár utcán szeméttároló konténereket rugdosott és borogatott fel, közben végig trágár szavakat kiabáltak. A nyomozók felderítő munkájának eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat másnap elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták.

A társaság tagjai – egy 17 éves és két 18 éves helyi lakos – beismerő vallomást tettek. Viselkedésüket azzal magyarázták, hogy aznap este ittasan egy szórakozóhelyről való távozásukkor összeszólalkoztak egy másik társasággal, ami miatt a dühüket az utcán lévő kukákon töltötték ki.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Videó: Nyíregyházán törtek zúztak az utcán – garázdaság miatt nyomoznak

Nyíregyháza – Videóra vették, ahogy három férfi őrjöngött szombat hajnalban Nyíregyházán. A férfiak valószínűleg a közeli kocsmában iszogattak, majd az utcán törni-zúzni kezdtek. Úgy tudjuk, egy másik társasággal vesztek össze, velük akartak verekedni. A dühüket végül inkább mégis a járdán lévő kukákon vezették le.

Címkék: ,hirdetés