Elfogták a vegyesbolti tolvajt, aki súlyosan bántalmazott egy eladónőt

Akt.:
Elfogták a vegyesbolti tolvajt, aki súlyosan bántalmazott egy eladónőt
Nyírbátor – A rendőrök az elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást M. Tamás 22 éves kántorjánosi lakos ellen, aki egy nyírbátori vegyesboltban támadt rá az eladónőre 2017. augusztus 23-án 14 óra körül. A megalapozott gyanú szerint a férfi azzal a szándékkal ment be a boltba, hogy onnan erőszakkal szerezzen meg értékeket.

Az elkövető miután kivárta, hogy az eladónő egyedül marad az üzletben elterelte a figyelmét és beugrott az eladópultba, ahol megragadta és bántalmazta a sértettet. A nő segélykérő kiáltásait a bolt előtt elhaladó két férfi meghallotta és azonnal a segítségére siettek. Az eladónő támadóját a két segítő állampolgár a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A 43 éves sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

foto-002

A rendőrök a rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottat kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés