Elfogták az embercsempészt és átadták a mongol határsértőket az ukrán hatóságoknak

Elfogták az embercsempészt és átadták a mongol határsértőket az ukrán hatóságoknak
© Fotó: police.hu
Beregsurány, Tarpa – Mongol határsértőket segítette volna a továbbjutásban az M3-as autópályán elfogott embercsempész.

A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2018. július 23-án 23 óra 45 perc körül Beregsurány és Tarpa között elfogtak öt határsértőt. A magukat mongol állampolgárnak valló külföldiek, köztük három felnőtt és két gyermek, magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A rendőrök az illegális migránsokat idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre. Néhány órával később az M3-as autópályán sikerült elfogniuk a rendőröknek azt a cseh honosságú mikrobusszal közlekedő mongol állampolgárt is, aki a külföldi határsértőket segítette volna a továbbjutásban. Az 52 éves külföldi férfival szemben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2018. július 23-án 23 óra 45 perc körül Beregsurány és Tarpa között elfogtak öt határsértőt. A magukat mongol állampolgárnak valló külföldiek, köztük három felnőtt és két gyermek, magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A rendőrök az illegális migránsokat idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre. A külföldi határsértőket, akik az eljárás adatai szerint illegálisan léptek be Magyarország területére, kiutasították, majd 2018. július 24-én átadták az ukrán határőrizeti szerv képviselőinek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Beregsurány, Tarpa - Beregsurány és Tarpa között illegális migránsokat tartóztattak fel a rendőrök. A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2018. július 24-én 23 óra 45 perc körül Beregsurány és Tarpa között elfogtak öt határsértőt. A mongol állampolgárok, köztük három felnőtt és két ...
“]
hirdetés