Elfogták a Forma-1-es csalót

Elfogták a Forma-1-es csalót
A rendőrök elfogták azt a férfit, aki májusban a Forma-1 rendezvény nevével visszaélve csapott be több embert, hostess munkák ígéretével.

A férfit a hét elején fogták el a kőbányai rendőrök, miután az egyik áldozata segítségével egy találkozót szerveztek meg vele. Kiderült, hogy a férfit a XI. kerületi rendőrkapitányság is keresi, csalás miatt adtak ki ellene korábban elfogatóparancsot. A férfit a bíróság azóta előzetes letartóztatásba helyezte.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, a Forma-1 es rendezvények nevét felhasználva ígért munkát hostesseknek egy csaló. A férfi Szabó Zsolt és Balogh István nevet használva májusban kötött hostess munkák elvégzésére szerződéseket, állítása szerint a Forma-1 idei magyar versenyére. Az “ügyfeleitől” 5 ezer forintot kért fejenként munkaruha legyártására. Valójában nem csináltatott ruhákat és munkát sem biztosított.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint az első bejelentések óta nagy erőkkel keresték a csalót, míg végül sikerült beazonosítani. Hétfőre az egyik becsapott áldozat segítségével egy találkozót beszéltek meg vele, amire elmentek a kőbányai rendőrök is és elfogták a férfit. Kiderült, hogy korábban már szintén csalás miatt a XI. kerületi rendőrök is adtak ki ellene elfogatóparancsot. A férfi azóta előzetes letartóztatásba került.

A rendőrség továbbra is várja azok jelentkezését, akiket a férfi hostess munkák ígéretével becsapott, illetve akiket esetleg toborzó munkával bíztak meg a Forma 1-es hostess feladatok kapcsán.

– Független Hírügynökség –

Címkék: , , ,hirdetés