„Elfogtunk egy kellékest…”

„Elfogtunk egy kellékest…”
Nyíregyháza – A Váci Mihály VMK-ban lép színpadra szerdán a Heti Hetes sztárja, Kern András. A kellékes című monodráma története Eberhard Streul darabja nyomán született. Tudnivalók a darabról és a jegyvásárlásról 

Bieder József előadás után teszi a dolgát, pakol az üres színpadon, s fölnézve közönséggel, méghozzá telt házzal találja szembe magát. Először megriad a szokatlan, már-már szürreális helyzetben, végül megdicsőül.

A hajdani segédszínész, az örök háttérember mesélni kezd az életéről, vagyis a színházról. Tán nem az első, de alighanem utolsó „fellépésén” minden képességét, tapasztalatát és képzeletét mozgósítva elvarázsolja, elszórakoztatja mindazokat, akiket a nézőtéren lát. Az összes magánszám, az összes produkció természetesen róla szól, sírás és nevetés furcsa harmóniája az egész este.

Dióhéjban ez A kellékes című monodráma története, mely Eberhard Streul darabja nyomán született, s november 12-én 19 órától a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum hangversenytermében tekinthetnek meg az érdeklődők Kern András címszereplésével.

Kapcsolódó cikkek:

– Palicz István –
hirdetés