Elgázolt egy motorost Kozsó, borzalmas sérüléseket szerzett a lány

Akt.:
Elgázolt egy motorost Kozsó, borzalmas sérüléseket szerzett a lány
© Illusztráció: RAS archívum
Budapest – Az énekes azt állítja, hogy nem ő a hibás a balesetben. A motoros lány súlyos sérüléseket szenvedett, eltört síp- és szárkapocscsontja, ami miatt hónapokig képtelen lesz munkába állni.

Kozsó még augusztus 19-én délután egy budapesti keresztedődésben ütközött L. Ivettel, aki állítólag métereket repült a balesetben. A Bors azt írta, hátborzongató fotók kerültek a birtokába, amin látszanak a lány horrorsérülései, de a felvételek annyira felkavaróak, hogy sem az újságban, sem a weboldalukon nem közlik.

A sérült hölgy nem kívánt nyilatkozni, ám egy barátnője mesélt a Borsnak a szörnyű balesetről:

– Ivett sokkal szerényebb an­nál, hogy nyilatkozzon, de velem beszélt, és az elmesélése alapján egyértelműen nem ő volt a hibás. Én úgy tudom, hogy ment az úton egyenesen, balra akart kanyarodni, kitette az indexet, az autó pedig hátulról eltrafálta. Ivett tapasztalt ro­bogós, évek óta vezet, és még soha nem volt balesete – teszi hozzá a barátnő, aki nagyon aggódik a lányért, mert vélhetően hónapokig nem tud majd dolgozni, jelenleg a tartalékait éli fel.

Kozsó másképp emlékszik az eseményekre, állítja, neki volt elsőbbsége, és amikor megtörtént a baj, azonnal megállt, segített, mentőt hívott és megvárta, amíg ellátják a lányt. Kozsó bízik a rendőrség munkájában, azt mondta, a hivatalos vizsgálat majd kideríti, ki volt a hibás.

Forrás: borsonline.hu
hirdetés