Elgázolt tehén esett a gulyásra Újfehértónál, életveszélyes sérüléseket szenvedett – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Elgázolt tehén esett a gulyásra Újfehértónál, életveszélyes sérüléseket szenvedett – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szarvasmarhának hajtott egy személygépkocsi hétfő délután a 4-es számú főúton, Újfehértónál. A balesetben az állat a gulyásra esett, aki súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az állatorvos a szarvasmarhát kényszevágásra ítélte. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel a 41-es számú főúton, Baktalorántháza közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két kisteherautó ütközött össze hétfő délelőtt Mátészalkán, a Balassi Bálint utcában. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn este Nyíregyháza és Nagyhalász között. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés