Elgázolta a kerékpárost Nyíregyházán, majd elhajtott

Akt.:
Elgázolta a kerékpárost Nyíregyházán, majd elhajtott
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/138/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2016. január 8-án 18 óra 55 perc körüli időben az általa vezetett piros színű, fehér tetőrésszel rendelkező, ismeretlen hatósági jelzésű, Mini Cooper típusú személygépjárművel közlekedett Nyíregyháza Kállói úton, Nagykálló felől a Tünde utca irányába. Az ismeretlen járművezető közlekedése során a Kállói út 62. szám előtti útszakaszon – feltehetőleg figyelmetlenségéből adódóan – későn észlelt egy előtte, vele azonos irányba, kivilágított kerékpárjával közlekedő 46 éves nyíregyházi férfit, akit elsodort.


police
Fotó: police.hu


Az ütközést követően a sértett kerékpárjával felborult és súlyos sérüléseket szenvedett. A személygépkocsi sofőrje a baleset bekövetkezése után a helyszínt megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen gépkocsivezetőnek, valamint tanúknak a jelentkezését. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig) is tehet bejelentést.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés