Elhagyta a helyszínt a balesetet okozó kerékpáros

Elhagyta a helyszínt a balesetet okozó kerékpáros
Nyíregyháza – A nyíregyházi rendőrök várják azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/4036/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 20-án 5 óra 10 perc körül eddig ismeretlen nő Nyíregyházán, a Tokaji úton közlekedett kerékpárral a menetirány szerinti jobb oldali járdán, a belváros felől Nyírtelek irányába. Vele szemben haladt biciklivel egy 34 éves nyíregyházi nő, akivel haladásuk során a Tokaji út 1. szám előtti autóbuszmegállónál összeütköztek. A baleset következtében a 34 éves nő kerékpárjával felborult és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az ütközést követően az ismeretlen, vékony testalkatú, idősebb nő – aki kerékpárján egy nagyméretű táskát szállított – megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu e-mail címre! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés