Elhajtott az igazoltatás elől, majd elfutott – Rendőrségi hírek a megyéből

Elhajtott az igazoltatás elől, majd elfutott – Rendőrségi hírek a megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. december 28-án történt események összefoglalója.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 28-án 17 óra 10 perckor Vásárosnaményban akartak igazoltatni egy személygépkocsival közlekedő férfit. A sofőr azonban a rendőrök jelzését figyelmen kívül hagyta és tovább hajtott a 41-es számú főúton Nyíregyháza irányába, majd hirtelen megfordult és a vásárosnaményi köztemetőhöz hajtott. A járművezető a temető bejárata előtt megállt, kiugrott a járműből és elfutott. A járőrök az 52 éves beregdaróci férfit a közelben elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A férfi gépkocsijában a rendőrök külföldi, feltehetően csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke meghaladja a négymillió forintot. Az ügyben az illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytat nyomozást.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 28-án igazoltatták F. Zoltán 33 éves nyíregyházi lakost. Az intézkedés közben kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Sz. László Elemér 22 éves és R. Albert 24 éves kisari lakosok ellen. A két férfi 2013. december 28-án egy kisari földterületről fát tulajdonított el. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Tetőre vágódott egy Honda Ajaknál
Alaposan összetört az autó, de személyi sérülés nem történt a 4-es főút mellett történt baleset nyomán.

“Dohányt” vagy életet!
Garázscsemegék és patikák helyett már trafikokat fosztogatnak a rablók. Az idén a nemzeti dohányboltok voltak a “piti rablók” legkedveltebb célpontjai.

Autó ütközött motorral Őrben
A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a baleset helyszínelését.

hirdetés