Elhunyt a dombrádi szórakozóhelyen megvert férfi – A rendőrség továbbra is várja a szemtanúk jelentkezését

Akt.:
Elhunyt a dombrádi szórakozóhelyen megvert férfi – A rendőrség továbbra is várja a szemtanúk jelentkezését
© Illusztráció: getty images
Dombrád – A rendőrség még vizsgálja a dombrádi csárdában történt bántalmazás körülményeit.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Vizsgálati Osztálya 15000/78/2016. bűnügyi számon testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 12-én 3 óra körüli időben a dombrádi Tisza-parton található csárdában bántalmaztak egy 28 éves gégényi férfit, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sértett később a kórházban életét vesztette.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik a dombrádi szórakozóhelyen – egy a helyi fiatalok körében népszerű zenekar koncertje estéjén – történt bántalmazásról, illetve a tettes, vagy tettesek kilétéről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Vizsgálati Osztályán személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Olvasóinktól tudtuk meg: elhunyt a dombrádi szórakozóhelyen brutálisan megvert férfi

Dombrád – A dombrádi Tisza-parton található csárdában márciusban brutálisan összevertek egy 28 éves gégényi férfit. Több olvasónk is arról tájékoztatta portálunkat, hogy életét vesztette az áldozat. A rendőrség megerősítette az információt.

Majdnem halálra verték a dombrádi szórakozóhelyen – a rendőrség segítséget kér

Dombrád – A dombrádi Tisza-parton található csárdában majdnem halálra vertek egy 28 éves gégényi férfit, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.
hirdetés