Nyíregyháza hírei

2012.12.12. 15:24

Pártsemleges, egységes fellépésre buzdít a Jobbik nyíregyházi szervezete

Nyíregyháza - „Örömmel értesültünk arról, hogy Szeged, Budapest és Miskolc után a nyíregyházi ifjúság is az utcára vonul az államilag finanszírozott keretszámok érthetetlen mértékű csökkentése miatt, amit a Fidesz kormánya tervez bevezetni.

Nyíregyháza - „Örömmel értesültünk arról, hogy Szeged, Budapest és Miskolc után a nyíregyházi ifjúság is az utcára vonul az államilag finanszírozott keretszámok érthetetlen mértékű csökkentése miatt, amit a Fidesz kormánya tervez bevezetni.Most pártállástól függetlenül közös érdekünk, hogy a kormányt minden lehetséges eszközzel eltántorítsuk szándékától. Éppen ezért arra buzdítunk minden nyíregyházi lakost, hogy minden olyan megmozdulást, tüntetést, akciót, amelyet hallgatók és civilek szerveznek, támogassanak jelenlétükkel, hogy ezzel is nyomást tudjunk gyakorolni a kormányra. Most nem szétaprózottságra, hanem minél egységesebb fellépésre van szükség.

A felsőoktatás ügyében közvetlenül nem érintett társadalmi csoportoknak is szolidaritást kell vállalniuk a magyar gazdaság teljesítőképességét, így a magyar béreket, nyugdíjakat, szociális támogatásokat befolyásoló kérdésben.

Kérjük azon hallgatókat, akik nem tudnak Budapestre utazni, hogy helyben, a Kossuth téren, szerdán 16 órától részvételükkel támogassák a középiskolások akcióját!” – áll Lengyel Gábor jobbikos önkormányzati képviselő közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!