Elítéled azokat, akik titokban elhoznak valamit a hotelekből?

Elítéled azokat, akik titokban elhoznak valamit a hotelekből?
Nyíregyháza – Bialkó László ritkán vesz igénybe szállodai szolgáltatást, s olyankor eszébe nem jut elhozni valamit. – Ahhoz tartottam magam, hogy ami nem az enyém, ahhoz nem nyúlok – jelentette ki.

Fehér Luca gyakran megfordult külföldön, s egy-egy szappant időnként elhozott a szállodából. – A festményt a falról nyilván nem akasztanám le, de az apróságok szerintem nem fognak senkinek hiányozni – nyilatkozta.

Fehér Luca

Kovács Eszter legutóbb lengyel hoteleket ismert meg a barátnőjével. – Jelentéktelen apróság – toll, levélpapír – belefér, egyébként pedig nem csavarhúzóval járok, hogy leszereljek valamit – mondta nevetve.

Kovács Eszter

Fábián Erika a családjával évente egyszer eljut egy wellnessszállodába. – Nem tartom tisztességesnek, hogy akár egy törölköző is eltűnjön, de amit amúgy is felhasználunk, aligha hiányozhat – vélekedett.

Fábián Erika

Fabu Richárd legutóbb Perugiában szállt meg a futballcsapatával hotelben. – Hoztak el néhányan tusfürdőt, de nem hiszem, hogy ezzel kifosztottuk volna a hotelt – adta tudtul.

Fabu Richárd

Gincsai Miklós több külföldi szállodát megismert egykor. – Párizsban a WC vízben úszott, s fűtés se volt, de kevesebbe került, mint a gödöllői hotel. De még onnan se hoztam volna el egy árva hajszálat – mesélte.

Gincsai Miklós

KM-MJ
hirdetés