Helyi közélet

2008.12.05. 18:18

Wegierska duma – Magyar büszkeség Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Wegierska duma – Magyar büszkeség címmel nyílt meg Sylwia Karolina Grzegórska fotókiállítása a Mustárházban, a Szent István utca 20. szám alatt. <dia width="960" height="800" alt="Wegierska duma – Magyar büszkeség Nyíregyházán 2008.12.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Wegierska_duma___Magyar_b_szkes_g_Ny_regyh_/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Wegierska duma – Magyar büszkeség Nyíregyházán 2008.12.05." /></a></dia></p>

Karolina Lengyelországból, Poznanból érkezett Nyíregyházára, és évek óta fotózással foglalkozik. Két hónapja él a városunkban, de nemcsak Nyíregyházát, hanem Budapestet, Pécset és Tihanyt is bejárta már fényképezőgépével.

A fotók mindegyike olyan szeletét mutatja meg a magyar valóságnak, melyre méltán büszkék lehetünk, és amely a lengyel szemlélethez is közel áll. A tárlat január 10-ig tekinthető meg a Mustárház társalgójában.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában