Eljegyezte barátnőjét Gallusz Niki

Eljegyezte barátnőjét Gallusz Niki
Eljegyezte barátnőjét Gallusz Niki
Gallusz Nikivel kapcsolatban nemrég robbant a hír, miszerint a színésznő leszbikus kapcsolatban él egy másik hölggyel. A Bors most azt is megtudta, hogy Niki és Laura már eljegyezték egymást.

Több mint másfél éve, egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egymással Gallusz Niki és jelenlegi párja, Laura. Az ismeretségből hamar szerelem lett. Aztán összeköltöztek, és lapunk értesülései szerint ma már jegyben járnak.

– Művészberkekben az a hír járja, hogy Nikinek és Laurának annyira komolyak a szándékai, hogy nemrég már el is jegyezték egymást, és szeretnének regisztrált élettársi kapcsolatban élni – árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes. Erről tanúskodhat az a szívecskés gyűrű, amit a színésznő legutóbbi televíziós interjúja során viselt. A piros szívet ábrázoló motívum egyébként különleges jelentőséggel bír a pár számára, ugyanis a közelmúltban mindketten az alkarjukra tetováltattak egy-egy, piros szívekből álló végtelenjelet, ami örökké tartó szerelmüket hivatott szimbolizálni.

Folytatás a borsonline.hu oldalán>>>
hirdetés