Elkapták a „gyanús fehér poros” levelek borsodi küldőjét

Akt.:
Elkapták a „gyanús fehér poros” levelek borsodi küldőjét
Elkapták a „gyanús fehér poros” levelek borsodi küldőjét - © Fotó: SzB
Miskolc, Szerencs – Közérdekű üzem működésének megzavarása lehet a vád a „levélbetyár” ellen.

Egy 62 éves szerencsi férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy „gyanús fehér porral” megtöltött borítékot adott fel a múlt héten két alkalommal is a szerencsi postahivatalon keresztül. Alapos a gyanú arra is, hogy az ő által küldött levél okozott riadalmat múlt pénteken és e hét hétfőn is a NAV miskolci épületében.

20170915_084426 Fotó: SzB ©

A szerencsi posta dolgozói először szeptember 13-án, majd egy nappal később is találtak fehér poros borítékot. A rendőrség és a katasztrófavédelem speciális egységei lezárták, kiürítették az épületet és környékét. A vizsgálat során kiderült, hogy a borítékban található fehér por ártalmatlan.

20170915_084434 Fotó: SzB ©

Ugyanilyen eseménysor történt 15-én és 18-án Miskolcon, a NAV épületében, ahol ugyancsak gyanús fehér por találtak levelekben.

Fotó: SzB Fotó: SzB ©

A megyei rendőr-főkapitányság által ismeretlen tettes ellen indított nyomozás során letartóztattak egy 62 éves szerencsi férfit, aki ellen „közérdekű üzem működésének megzavarása” miatt folyik az eljárás.

ÉM-SZB


Kiürítették a miskolci NAV-ot: fehér porral teli levelet találtak
Miskolc - Fehér port tartalmazó levelet találtak a szerencsi postán és Miskolcon, a NAV épületében. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal miskolci, Kandia közben található épületéből érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy gyanús fehér port tartalmazó borítékot találtak a munkakezdéskor a péntek re...
hirdetés