Elképesztő! Biztonsági kamerán bukkantak fel a régi halott lakók Tiszavasváriban

Akt.:
Olvasónk megmagyarázhatatlan felvétele
Olvasónk megmagyarázhatatlan felvétele
Tiszavasvári – A házunk falára kamera van felszerelve, melyen az utcafronti mozgást látom a dolgozószobámban lévő monitoron. Éppen új kerítést csináltattunk akkor tájt, melynek készítése még folyamatban volt – kezdi történetét olvasónk.

A kép baloldalán jól látszik a rusztikus kerítésoszlop, viszont a kovácsoltvas nagykaput beton térháló helyettesítette. Egy esős napon véletlenül felnéztem a monitorra, amikor megpillantottam azt a bizonyos képet. Nem akartam hinni a szememnek, ezért gyorsan lefényképeztem.

A kerítés előtti aszfalton jól láthatóan kirajzolódott egy női, és mellette egy vékony arcú férfi képe (szerintem). Állítólag így néztek ki azok, akiké előttünk volt a ház, és mind a ketten itt haltak meg. A kép eredetiségét bizonyítja az arcokon is kirajzolódó térháló mintázata – meg aztán nem is értek a Photoshophoz.

kerítés előtt (1)

(A képre kattintva megtekintheti a képet eredeti felbontásban)

Azóta már többször mutattam ismerőseimnek a “jelenséget”, melyek között volt egyházi személyiség is, de nem tudtak rá magyarázatot – írja tiszavasvári olvasónk.Mozgó függöny, áram nélkül szóló tévé – Megmagyarázhatatlan dolgok történnek a váncsodi szellemházban

Halloween alkalmából elkezdtük felkutatni a legfélelmetesebb szellemsztorikat, erre a felhívásunkra érkezett most egy hátborzongató írás Váncsodról. Olvasónk egy olyan házról számolt be, amiben már rég nem lakik senki, mégis érthetetlen jelenségek történnek ott.

“A sóstói erdőben van valami…” – Különös, suttogó alak hozta rá a frászt olvasónkra a fák között

Közeleg a Halloween, és idén is arra kértük olvasóinkat, küldjenek nekünk kísértettörténeteket. Egy nyíregyházi olvasónk hátborzongató találkozásáról írt nekünk: valaki, vagy valami a frászt hozta rá a sóstói erdőben.
hirdetés