Elképesztő dolgot tettek a nyíregyházi vasútállomáson – Mozgáskorlátozott utas miatt irányították át a vonatot

Akt.:
2Hozzászólás
Elképesztő dolgot tettek a nyíregyházi vasútállomáson – Mozgáskorlátozott utas miatt irányították át a vonatot
© Illusztráció: google
Nyíregyháza – Személyesen nem volt alkalmam, ezért a Szabolcs Online-on szeretnék köszönetet mondani egy vasutas hölgynek, aki kitűnőre vizsgázott emberségből és empátiából – írja olvasónk.

Nemrég egy mozgásában korlátozott rokonom érkezett hozzám látogatóba, és aggódtam a hazaútja miatt, ugyanis a budapesti vonat a nyíregyházi állomás nyolcadik vágányáról szokott indulni. A távoli vágányt – az aluljárón keresztül – a bottal járó rokonom csak nagy nehézségek árán, egy óra alatt tudja elérni, ezért az információs hölgyhöz fordultam segítségért. Ő azonnal telefonált, elintézte, hogy a vonat az első vágányról induljon, az utazás napján pedig személyesen is várt minket, és felsegítette a vonatra a rokonomat. Jó lenne, ha sok hozzá hasonló emberrel találkozhatnánk!

K. P.-né2Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés