Videó: Elképesztő! Hatvani út közepén tűnt fel egy aligátor

Akt.:
Videó: Elképesztő! Hatvani út közepén tűnt fel egy aligátor
© Forrás: rtl.hu
Hatvan – Hétfő hajnalban egy autós valami furcsára figyelt fel az úton. Először felfújható állatnak hitte, de amikor közelebb ment, látta, hogy mozog és hallotta a szuszogását is. De nem ijedt meg, azonnal hívta a 112-t. A diszpécser alig akarta elhinni, hogy egy élő aligátort talált.

Később kiderült, hogy az állatot Elvisnek hívják. A férfi szerint, aki megtalálta, az állat befogása leginkább egy bohózatra hasonlított – derült ki az rtl.hu riportjából.

Forrás: rtl.hu.


Friss felvételek egy hazai farkascsaládról

Fiatal farkast kapott lencsevégre a WWF által adományozott kameracsapda az Aggteleki Nemzeti Park területén. Az állat megfigyelése nyomán kulcsfontosságú információkhoz jutott a Magyarország területén élő farkasokat érintő kutatás.

Videó: Kiverte a biztosítékot az állatvédőknél a 12 éves lány, aki imádja lelőni az afrikai vadakat

Még halálos fenyegetéseket is kapott Aryanna Gourdin, a kislány, aki mindennél jobban szeret vadászni. A lány a Facebook-ján osztotta meg afrikai trófea-fotóit, egy fotó különösen kiverte a biztosítékot: amin a kislány egy zsiráf szívét tartja a kezében.

Videó: Velociraptor a mélygarázsban

Szinte mindenki ismeri a Jurassic Park filmeket, és aligha kell bemutatni a filmből jól ismert dinoszauruszokat. Ön mit tenne, ha egy életnagyságú Velociraptor lepné meg egy elhagyatott mélygarázsban?

Minden idők 31 legjobb állati fotóbombája

Állatok, akik rosszkor voltak rossz helyen. Vagy inkább épp ellenkezőleg: a lehető legjobbkor, a legjobb helyen néztek bele a fényképező objektívjébe, hiszen ha tönkre is tettek egy fotót, egy másik állati jól sikerült!

Videó: GoPrót szerelt a lándzsára és azzal ölt medvét egy amerikai vadász, most halállal fenyegetik a medvegyilkost (18+)

A világ egyik leggyűlöltebb emberévé vált az az amerikai vadász, aki videóra vette, ahogy lándzsával elejt egy medvét. A 26 éves férfi a kamera előtt ujjongva ünnepelte a gyilkos találatot, az állat azonban még órákig szenvedett, amíg elpusztult.
hirdetés