Elképesztő, mit talált már ki megint a szabolcsi háziasszony, aki korábban ásványvizes palackban készítette a savanyúságot

Akt.:
Elképesztő, mit talált már ki megint a szabolcsi háziasszony, aki korábban ásványvizes palackban készítette a savanyúságot
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Boros Vali nem nyugszik! Hála égnek! A szabolcsi háziasszonyt ugyanis nem ejtették a fejére, a legötletesebb házi praktikákkal áll elő újra és újra.

Korábban ő indította útjára az őrületet, amikor bemutatta, hogyan lehet ásványvizes palackban savanyúságot készíteni. Aztán gondolt egy merészet, és úgy döntött, melegházakat fog készíteni a flakonokból a növényeknek.

Most pedig házi készítésű pörköltkockákkal állt elő, ami isteni ízt ad az ételeknek! Felejtsd el az “E” adalékkal dúsított bolti ízesítőket!

Hozzávalók:

1,5 kg paprika
12 db paradicsom
10 db hagyma
2 fej fokhagyma
3 evőkanál magyaros fűszerkeverék
3 evőkanál sertés zsír
só, bors, pirospaprika ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az összes hozzávalót rakd egy nagyméretű fazékba, pirítsd a zsíron, majd a menetközben kiengedett saját szafton párold és hagyd besűrűsödni.

2. Az egészet pürésítsd botmixerrel, majd töltsd jégkockatartóba és fagyaszd meg.

3. Szedd ki zacskóba a megfagyott kockákat és használd pörköltbe, gulyásba vagy bármilyen főtt ételbe.

kis

Forrás: ripost.hu


A leleményes szabolcsi háziasszony, aki a legutóbb műanyag ásványvizes palackban készített nagyon finom savanyúságot újabb ötlettel állt elő. Gondolt egy merészet, és úgy döntött, melegházakat fog készíteni a flakonokból a növényeknek. Fogta hát a 3 literes, széles testű flakonokat, levágta az al...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Gasztro-reform-bomba egyenest Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből: egy háziasszony kitalálta, hogy 3-5 literes műanyag palackokban készíti el a savanyúságait. A csoda-recept bombaként robbant: most mindenki flakonos koviubit gyárt. Boros Vali módszere voltaképp ennyi: a ballo...








hirdetés