Elképesztő! Spermarabló nők erőszakoltak félholtra egy férfit

Akt.:
Elképesztő! Spermarabló nők erőszakoltak félholtra egy férfit
© Illusztráció: Shutterstock
Dél-Afrika – Különös bűntény történt Polokwane város közelében, és ami még furcsább, hogy nem egyedülálló az eset. Egyre szaporodnak a spermarabló bűntények Dél-Afrikában.

Egy férfi épp az út szélén stoppolt, amikor megállt egy autó, amiben két középkorú nő ült. A gyanútlan stoppos beszállt a nők kocsijába, ám nem jutott túl messzire: a két nő ugyanis fegyvert rántott, és sakkban tartotta az áldozatot, és arra kényszerítették, hogy megigyon valami gyanús italt. A két nő végül többször is megerőszakolta a férfit, majd a szexuális aktus után egyszerűen kidobták őt az autójukból. A férfit aztán igen rossz állapotban szállították kórházba.

Limpopo megyében egyre inkább elszaporodnak a hasonló bűntények: az elkövetőket “spermarablóként” emlegetik. Tavasszal egy 23 éves férfit három napra raboltak el. Az áldozatot egy szobában tartották fogva, energiaitallal tömték és többször is megerőszakolták. A nyáron egy buszmegállóban várakozó tanárral történt hasonló eset.

Hogy pontosan mi a nők célja, nem tudni, ám a rendőrség korábban már elfogott három nőt, akik spermával teli kotonokat csempésztek. Úgy vélik, a nők azért gyűjtik a spermát, hogy olyan rituálékat végezzenek vele, ami majd gazdaggá teszi őket.

Forrás: borsonline.hu


Wales - Sian Jameson 26 évesen új életet kezdett, hátul hagyta Londont, és egy kis walesi kunyhóban talált otthonra, ahol aztán egyedül töltötte a napjait. Azaz nem egészen... Az írással foglalkozó lány remekül érezte magát a nyugalmas, elhagyatott kis helyen, ám aztán egy éjszaka arra ébredt, ho...
hirdetés