Elképesztő trükk – Orrfújással az elképesztő csúcsorgazmusért! (18+)

Elképesztő trükk – Orrfújással az elképesztő csúcsorgazmusért! (18+)
© Illusztráció: getty images
Egy nemrégiben publikált tanulmány teljes mértékben szokatlan útmutatóval szolgál a szexuális együttlétekhez: konkrétan olyan technikát ajánl a nőknek, aminek lássuk be, első hallásra nem sok köze van magához a szexhez.

A brit tanulmány szerint ha a nők a szexuális együttlét előtt kifújják az orrukat, sokkal nagyobb eséllyel élnek át csúcsorgazmust.

De miért?

A tanulmány szerint az akadálymentes szaglás miatt a nők érzékenyebbek lesznek a testszagokra és a hormonokra, ami közvetlenül kihat a szexualitásra.

– A saját szakmai tapasztalatomból tudom, hogy fel lehet javítani a szexuális reakciókat egészséges nők és férfiak között, ha tudatosan szaglásszák közben egymást – mondta Phillip Hodson pszichoterapeuta.

Johanna Bendas kutató eredményeiket úgy foglalta össze: – A szabad légutak és az érzékeny szaglás kellemesebb szexuális élménnyel, valamint a nők orgazmusának gyakoribb létrejöttével párosul a beszámolók szerint.

Forrás: ripost.hu


Nos, ha ő mondja... De lássuk be, erre senki sem gondolt. A negyvenhárom éves, hosszú combú Samantha X pedig igazán képben van, már ami a szexet illeti, úgyhogy csak nem beszél a levegőbe: állítása szerint már akkor meg tudja mondani, csúcsra fogja-e juttatni egy férfi, vagy sem, amikor az még csak ...

Nagy-Britannia - Úgy tűnik, már az sem jó, ha túl jó valami. Ki hitte volna, hogy ilyen mellékhatása lehet egy igazán jó szexnek? A 29 éves férfi azért került a kórházba, mert a fél szemére megvakult egy kiadós orgazmus után. Elmondása szerint egy igen intenzív szexuális együttlét okozta a vakság...
hirdetés