Nyíregyháza hírei

2014.05.07. 16:52

Fidesz-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – A május 25-ei EP-választáson a szavazópolgároknak arról kell döntenie, kire bízzák Magyarország európai képviseletét.

Nyíregyháza – A május 25-ei EP-választáson a szavazópolgároknak arról kell döntenie, kire bízzák Magyarország európai képviseletét. A Fidesz hazánk érdekeiért, egy polgári, nyugatos Magyarországért szeretne küzdeni. Meggyőződésünk, hogy a bukott baloldal és a szélsőséges jobboldal jelöltjei sokkal inkább ártanának, mintsem használnának Magyarországnak – jelentette ki Bajnai Gordon szavaira reagálva Vinnai Győző országgyűlési képviselő.

– Az EP-választás tétje óriási, éppen ezért olyan megbízható, céltudatos képviselőket kell küldenünk Brüsszelbe, akik valóban kiállnak hazánk érdekeiért: megvédik a rezsicsökkentést, kiharcolják, hogy Európában mi fizessük a legalacsonyabb energiaárakat, kiállnak a magyar föld, a magyar akác ügyében, az Erzsébet program és a házi pálinkafőzés mellett, harcolnak az elnyerhető uniós forrásokért és szívügyüknek tekintik a külhoni magyarok sorsát, érdekeit is. Minderre a Fidesz nemzeti listája jelenti az egyetlen garanciát – tette hozzá Vinnai Győző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!