Ellenállhatlan Farkas-kölykök

Az átszervezett megyei serdülő labdarúgó-bajnokságból még három forduló van hátra. A Kölyök SC U16-os csapata – Farkas Tibor irányításával – olyan eredményt produkált, ami kalapemelést érdemel.

Ilyet még az idén harminc éves éves edzői pályáfutását ünneplő szakember sem ért meg.

– Anno Demecser felnőttcsapatával hét meccsen sikerült zsinórban győznünk – merült a részletekbe Farkas Tibor. – Mostani csapatom a Kölyök U16-os gárda ezen is túltett. Eddig lejátszott tíz találkozónkat megnyertük: hetvenöt gólt rúgtunk és csak ötöt kapotunk. A Kótaj (4–0), a Rakamaz (6–0), a Demecser (4–1), az Újfehértó (20–1), a Levelek (9–0), és a Nyírtelek (8–0) mind alapos verésben részesültek, csakúgy, mint legutóbb a Napkor (9–0) is. A tíz győzelem harminc pontot eredményzett, ettől szebb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volnaa srácoktól. Tavaly ezüstérmes volt a csapatom, most szeretnénk megnyerni a bajnokságot.

Együtt van a gárda, annak ellenére hogy 2-3 helyen készülünk a meccsekre. Egyrészük, Falatovics László vezetésével a tiszalöki “Focigimiben”, nagyobb részük az orosi „katlanban” hangol a hétvégi bajnokikra. Három fronton is helyt kell állniuk a fiúknak, ugyanis vannak akik szombaton az U16-ban, vasárnap pedig az ifiben, illetve a megyei másodosztályú felnőttcsapatban is szerepelnek. Sok ügyes gyerekünk van, akikről reméljük később is hallani fogunk magasabb szinten. Ugyanakkor a feltételek javítása – orosi pálya felújítása, rendbetétele – elérhető közelségbe került, a város vezetése igéretett tett arra, hogy a munkálatok minél hamarabb elkezdődhetnek.

– Koncz Tibor –
hirdetés