Élménnyé teszik a nyelvtanulást! – Péntektől 19. Nyelvparádé

Akt.:
Élménnyé teszik a nyelvtanulást! - Péntektől 19. Nyelvparádé
Élménnyé teszik a nyelvtanulást! - Péntektől 19. Nyelvparádé
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A világ nem szinkronizált! Évről-évre ez a megfigyelés vezeti érdeklődők sokaságát az ingyenesen látogatható Nyelvparádéra, ahol mindenki megtalálja a számára leghatékonyabb nyelvtanulási módszert.

Pénteken és szombaton a Millenáris „B” épületében bárki felmérheti a jelenlegi nyelvi szintjét, részt vehet próba-nyelvvizsgán és elmerülhet interaktív programokban, bemutató nyelvórákban, valamint bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek és segédeszközök sokaságában. A látogatók kipróbálhatják magukat idegen nyelvű állásinterjú-helyzetekben és hasznos tanácsokat kaphatnak a CV megírásához is. A kiállítók jelentős kedvezményekkel készülnek – legyen szó tanfolyamról, könyvről vagy külföldi tanulási- és munkalehetőségekről. Emellett számtalan játék, nyeremény és ajándék vár mindazokra, akik a szinkronizálás-nélküli világunkban is szeretnék megtalálni a helyüket! A rendezvény 10-18 óráig, ingyenesen vár minden érdeklődőt. További információ: www.nyelvparade.hu

SONY DSC

A Diplomamentő programra pályázni kívánók megismerhetik az ingyenes kurzusokat indító intézményeket, a helyszínen pedig szintfelmérésen is részt vehetnek. A Nyelvparádé gondolt a legkisebbekre is, számukra játékos, idegen-nyelvi programokat szerveznek.

_DSC1625

A nyelvtanároknak szóló nagy sikerű konferencia idén sem maradhat el: a Design Thinking módszer előnyeit és hatékonyságát neves előadók ismertetik meg a pedagógusokkal. A középiskolás generációt is aktivizálják a szervezők: osztálytársaikkal közösen videópályázaton vehetnek részt, egyénileg pedig fotópályázaton bizonyíthatják kreativitásukat, és nyerhetnek értékes nyereményeket.

_DSC1594

Az előre regisztráló, illetve Jokert vásárló látogatók részt vesznek a helyszíni nyereményjátékokban is, ahol akár egy ausztrál vagy máltai nyelvtanfolyamot is nyerhetnek!

További információk: www.nyelvparade.hu, www.facebook.com/nyelvparade.

hirdetés