Élmény és ajándék

Bartha Ágnes és Pankotai Richárd az esküvőjükön
Bartha Ágnes és Pankotai Richárd az esküvőjükön
Nyíregyháza – Megéri kipróbálni az Álompár vetélkedőt – élmények és nyeremények is várják a résztvevőket.


Évek óta megrendezi a Kelet-Magyarország az Álompár vetélkedőt, amire 2019. január 15-ig jelentkezhetnek a kalandvágyó, házasság előtt álló szerelmesek. Az esküvői kiállítás csúcspontjaként számon tartott eseményen minden évben a döntős párok versenyeznek az értékes nyereményekért. Az idei, februári verseny győztesei Bartha Ágnes és Pankotai Richárd lettek.

Hatalmas élmény

– Nagyon örülök, hogy jelentkeztünk a vetélkedőre, mert hatalmas élmény volt. Izgatottan vártuk a verseny napját, a párom, Ricsi végigizgulta az egészet – emlékszik vissza Bartha Ágnes. – Nagyjából hasonló feladatokra számítottunk, mint amiken részt vettünk. A személyes kedvenceim a történetmesélős kihívás és a táncmulatság voltak, amikor a koreográfust kellett utánoznunk különböző zenékre – mesélte Ágnes.

– Határtalanul boldogok voltunk, amikor kiderült, hogy mi nyertük a versenyt. A fődíj egy hétvégi pihenés volt a Borostyán Med-Hotelben, ahol pár hónappal később az esküvőnket is tartottuk. Értékes konyhagépekkel is gazdagodtunk, a hőlégballonozásra szóló utalványt pedig a tavasszal szeretnénk felhasználni. Mindenkinek ajánlani tudom a versenyt, aki jó hangulatban szeretne eltölteni egy napot!

GE
hirdetés