Élményekkel tértek haza a csengeri diákok

Csoportkép is készült emlékbe Tatán
Csoportkép is készült emlékbe Tatán
Csenger – Egyhetes élménytáborban vettek részt Tatán a csengeri középiskolások, a szakképzési centrum tanulói az Esély Alapítvány pályázatán keresztül.

– Az esélyteremtő, felzárkóztató, bentlakásos programban hétfőtől szombatig különböző kulturális, szabadidős és sportfoglalkozásokat szerveztek – tájékoztatta lapunkat Barcsay István osztályfőnök.

Ismerkedés az edzőközponttal

– Megnéztük a tatai várat, hajókiránduláson, kerékpártúrán vettünk részt, körbevonatoztuk kisvonattal a várost, a Cseke-tó partját és az Angol-parkot. Környezetvédelmi előadáson, elsősegélynyújtó, kreatív programban, rönkhajításban, lábteniszben, kosárlabdázásban, labdarúgásban, röplabdázásban, sorversennyel mértük össze tudásunkat az ott tartózkodó középiskolásokkal.

– Amikor az időjárás kegyes volt hozzánk, a helyi Fényes fürdőben strandolhattunk. A tábor utolsó napján megtekintettük a tatai edzőközpontot, ahol betekintést nyerhettünk, hogy miként készülnek fel a nemzetközi tornákra a tornászok, a vívók, a kézilabdások, a kosárlabdások, az atléták és más sportágak válogatottjai. Mind a huszonhárman igazi élménnyel gazdagodtak. Reméljük, hogy jövőre is lesz lehetőségünk eljutni, és ezáltal élményhez juttatni a diákjainkat – tette hozzá a pedagógus.

KM
hirdetés