Élő hagyomány a szerenádozás?

Élő hagyomány a szerenádozás?
Nyíregyháza – Tóth Bernadett szerint ez a szokás sosem megy majd ki a divatból. – Egy középiskolás életében az egyik legjobb dolog a szerenádozás, mert utoljára összehozza a társaságot a búcsúzáshoz – nyilatkozta.

Hulvej Réka még tanul, de örömmel emlékezett vissza saját szere­nádjára. – Igaz, én már átestem a középiskolai mulatságon, de a mostani végzős ismerőseimtől is azt hallottam, hogy ellátogatnak a tanáraikhoz –adta tudtul.

Hulvej Réka

Lucskai Klaudia végzős gimnazista nagyon várta már az esti ünneplést. – Nagyon jó lehetőség, hogy utoljára együtt legyen az osztály, dalokkal készültünk az osztályfőnöknek – tette hozzá.

Lucskai Klaudia

Nagy Dávid szerint ez egy olyan emlék, amire minden vén diák szívesen gondol vissza. – Remélem, minden középiskolás átéli majd a szerenádozás örömét, elképesztően jó élmény – mondta.

Nagy Dávid

Bedécs Erzsébet középiskolában dolgozik. – Ápolónőként dolgozom, a végzős diákok napok óta gyakorolták a dalokat az énekléshez– árulta el.

Bedécs Erzsébet

Lucsánszki Dóra szívesen gondolt vissza két évvel ezelőtti szerenádjára. – Mintha csak tegnap lett volna, úgy emlékszem az egészre. Igazán jó buli, a fiatalok pedig még mindig gyakorolják a szokást – közölte.

Lucsánszki Dóra
hirdetés