SZON nyereményjáték

2015.01.06. 16:25

Hős6os a Disneytől, nyeremény jegyek a SZON-tól!

Ha egy filmre ülteti be gyermekét idén januárban, ez legyen az! Öt páros jegyünk van a filmre, egyet odaadunk ha szerencséje van!

Ha egy filmre ülteti be gyermekét idén januárban, ez legyen az! Öt páros jegyünk van a filmre, egyet odaadunk ha szerencséje van!

A Hős6os-ban minden megvan, amit a nézők elvárnak a Walt Disney Animation Studios nevével fémjelzett kedves és humoros animációs alkotástól. Az akciódús kaland a robotok építésével foglalkozó, zseniális Hiro Hamada körül forog, aki barátai segítségével megtanulja kiaknázni brilláns agyának minden egyes tekervényét. Ebben segítségére van testvére, a szintén lángész Tadashi, az adrenalintól csöpögő kalandok megszállottja Go Go Tamago, a mindig rendkívül precíz Wasabi No-Ginger, a kémiazseni Honey Lemon és Fred, a rajongó. Amikor egy váratlan fordulat miatt egy veszedelmes összeesküvés közepén találják magukat – amely San Fransokyo gigantikus városát fenyegeti – Hiro legközelebbi bizalmasához, egy Baymax nevű robothoz fordul, csapatából pedig modern kütyükkel felszerelet hősöket farag, hogy képesek legyenek felderíteni a rejtélyes szervezkedést.

Az animációs alkotás a Marvel Big Hero 6 című képregényén alapul, a stílusra jellemző akciójelenetek a mozivásznon is visszaköszönnek. A Hős6os-t Don Hall és Chris Williams jegyzi rendezőként, Roy Conli pedig a produceri teendőkért felelt.

Játékunk nyertesei:

Makkai Adrienn - mandala89@...

Csernák Marcell - csernak040110@...

Som Evelin - evelinsom@...

Fedor Lívia - fefinho@...

Smajda Anita - anita.smajda@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!