Kisvárda hírei

2014.07.09. 10:13

A vasútállomáson mutogatta magát - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 8-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 8-án történt események összefoglalója.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2014. július 8-án egy 19 éves lány tett bejelentést, hogy a kisvárdai vasútállomáson egy férfi szeméremsértő módon mutogatta magát. A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést, az ismeretlen elkövető felkutatását. A rendőrség két órán belül elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Roland Róbert 22 éves kisvárdai lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen 2014. július 8-án belépésre jelentkezett egy személygépkocsival közlekedő 24 éves ukrán állampolgár. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a külföldi férfit elfogták és a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!