Előadás a motorosok biztonságáért

Előadás a motorosok biztonságáért
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – Szezonnyitó rendezvényt tartottak Nyíregyházán, ahol a megjelenteknek egy közlekedési rendőr, egy mentőorvos, és egy igazságügyi műszaki szakértő tartott előadást.


Egy nyíregyházi motoros egyesület szezonnyitó rendezvényén tartott előadást Szikszai Tihamér rendőr alezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára 2017. március 8-án. A prezentációs bemutató fő témája a motorkerékpáros közlekedés biztonsága volt. Előadásában ismertette a motorkerékpáros közlekedés jelenlegi helyzetét, a motoros baleset számának alakulását, a főbb veszélyeket, és figyelemfelhívó preventív üzeneteket fogalmazott meg annak érdekében, hogy a motoros balesetek a jövőben elkerülhetőek legyenek. A balesetek megelőzése és a már bekövetkezett balesetek súlyosságának csökkentése érdekében kitért a vezetéstechnikai ismeretek és képességek fejlesztésére és a passzív védőeszközök használatának fontosságára is. A rendezvényen megjelenteknek a témához kapcsolódóan egy mentőorvos és egy igazságügyi műszaki szakértő is tartott előadást.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés