Nyíregyháza hírei

2013.11.11. 08:34

Megkérdeztük: Ön lakna életvitelszerűen egy tanyán?

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, laknának-e életvitelszerűen egy tanyán.

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, laknának-e életvitelszerűen egy tanyán.

Hegedűs János több mint hatvan éve él ugyanabban a családi házban, ezért ő már nem szívesen költözne el onnan sehová. – - Amikor Orosra költöztünk, ezen a részen csak néhány ház állt, azaz olyan volt, mintha tanyán élnénk. Mára már természetesen beépült a környék –- válaszolta. Keczkó Jánosné élne, fiával nemrégiben vettek Nyírjestanyán egy telket, rajta egy régi házzal. -– Egy héten több napot is kint vagyok, ha lakható lenne a ház, nagyon szívesen odaköltöznék -– tette hozzá. Gulyás Viktória szerint a tanyasi világ nyugalmat és szabadságérzetet biztosít, így szívesen belekóstolna. -– Nem zavarna, hogy távol vagyok mindentől.

Sándor Norbert egy kis községben nőtt fel, így nem esne nehezére, ha egy tanyán kellene élnie. -– Ha lenne rá lehetőségem, szívesen kipróbálnám, milyen egy tanyán élni -– mondta. Maczali Stella nem az a típus, aki kiköltözne az „isten háta mögé”. -– Legfeljebb eltöltenék egy tanyán egy hosszú hétvégét a barátokkal, de semmi több -– mondta a nyíregyházi lány. Ráski János is inkább a városias életmódot preferálja. -– Hiányozna a barátok közelsége, és még nem is beszéltem a moziról és a plázáról.

Hegedűs János: Én már nem költöznék el sehová.

Keczkó Jánosné: Nagyon szívesen élnék egy tanyán.

Gulyás Viktória: A tanyasi élet nyugalmat áraszt.

Sándor Norbert: Egyáltalán nem esne nehezemre.

Maczali Stella: Legfeljebb egy hosszú hétvégére költöznék ki.

Ráski János: Hiányozna a városias életmód.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!