Előbb a kutya harapott, aztán az asszony ütött Miskolcon

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc – Garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Gy. Ildikó 64 éves miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított előzetes szóváltást követően 2018. augusztus 18-án a délelőtti órákban a Miskolc, Park utcában több alkalommal megrúgta és megütötte szomszédját.

A vita abból alakult ki, hogy a nő póráz és szájkosár nélkül sétáltatta az ismerőse kutyáját, amikor az eb minden előzmény nélkül az arra sétáló szomszédnak támadt és a lábát megharapta.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

ÉM


Illusztráció - Ütötte, míg csak mozgott
Miskolc - Megyénkbeli ügyeket tárgyal a héten a Debreceni Ítélőtábla. Az asszony – az emberölési ügy sértettje – 2014-ben ismerkedett meg a férfival – az ügy vádlottjával. Közelebbi kapcsolatba azonban élettársa halála után 2016-ban kerültek, a férfi napi rendszerességgel tartózkodott a nő, misk...

Illusztráció
Miskolc, Szikszó - A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt. A férfi tavaly szeptember elején Miskolcról Szikszóra közlekedett gépjárművével, és a kapaszkodó sávban haladva utolért egy kamiont, majd...
hirdetés