Nyíregyháza hírei

2014.06.04. 09:29

Bozótvágó késsel fenyegetőzött – Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. június 3-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. június 3-án történt események összefoglalója. Súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányság folytat eljárást B. László 51 éves nagycserkeszi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. június 3-án családi veszekedés során házukban bántalmazta élettársát és két nevelt lányát, az asszonyt egy bozótvágó késsel is megfenyegette. A bejelentést követően a rendőrök a férfit előállították a kapitányságra, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A Nyírlugosi Rendőrőrs körzeti megbízottjai 2014. június 3-án elfogták F. István 33 éves pócspetri lakost, aki ellen Nyírbátori Járásbíróság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt adott ki körözést. A férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vette őrizetbe B. Katalin 32 éves encsencsi lakost 2014. június 3-án. A nőt egy nyírbátori üzlet biztonsági őre érte tetten, amikor három tubus műfogsor rögzítő krémet a táskájába rejtve kísérelt meg eltulajdonítani.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Sz. Zoltán 51 éves nyírbátori lakos ellen. A férfit 2014. június 3-án a rendőrök érték tetten a városban, amint virágokkal együtt eltulajdonított egy balkonládát. Sz. Lászlót előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!