Élőben közvetítettük a Rakamaz-Balkány bajnokit a SZON-on!

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Rakamaz, Balkány – Micsodaaa? Élő közvetítés egy megye I-es meccsről? Bizonyám. Az MLSZ megyei igazgatósága idén ősszel néhány találkozót élőben közvetít a helyszínről képpel és hanggal. Ezúttal a Rakamaz-Balkány mérkőzésre esett a választás. Kövesse a Szabolcs Online-on élőben a meccset!

Madalina György, rakamazi edző: – Örülök, hogy mindkét csapat jól szerepel a bajnokságban. ezzel is bizonyítottuk, igen is van létjogosultságunk a megyei első osztályban futballozni. Véleményem szerint a két együttes hozzájárul a színvonal emelkedéséhez, remélem, vasárnap sok néző előtt jó mérkőzést fogunk játszani. Azt azért halkan megjegyzem, ha a másik oldalról azt halljuk, hogy „Ütközd le, ütközd le”, abba mi is nagyon beleállunk.

Mirgai László, balkányi edző: – A Rakamazzal a megye kettőben is jó mérkőzéseket játszottunk. Több őszi meccsüket láttam, jó csapat, szó szerint futballoznak, próbálnak hátulról építkezni. Mi is hasonló stílusban játszunk, igazi rangadó lesz, nagyon sok szurkoló várható Balkányból is, szeretnénk megfelelő közönségünk elvárásának.


Jön a mumus! – “Amúgy sem vagyunk magunktól elájulva”

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Csak az osztály változott, akárcsak a megye kettőben, újoncrangadót vív a Balkány és a Rakamaz.Sporthírek


hirdetés