Előre menekülne az Nyíregyházi KSE

Nyíregyháza – A Nyíregyházi KSE NB I B-s férfi kézilabdacsapatának szállítani kell a győzelmet a Tisza-Volán II-Dorozsma elleni hazai összecsapáson. Az NBI B. Keleti-csoport legeredményesebb játékosainak névsora 

Újabb vereség esetén ugyanis a táblázat legvégén találhatja magát a nyírségi egylet – jelenleg éppen a csongrádiak porosodnak az utolsó helyen. Mindazonáltal a balul elsült idegenbeli fellépések után elért – reménybeli – győzelemmel akár jelentősen feljebb tornázhatja magát a házigazda, amely vasárnap (kezdés: 18 óra) visszaköltözik a bujtosi csarnokba.

– Ha törik, ha szakad, ezt a meccset meg kell nyerni – szögezte le Bartha Dénes, az NYKSE edzője. – Ugyanakkor nem lebecsülendő ellenfélről van szó, egyébként is, a második vonalban jelenleg szinte minden mérkőzés háromesélyes.

Hihetetlen eredmények születtek már eddig is, egyik hétről a másikra változnak a formák, éppen ezért az eredmények is megjósolhatatlanok. Hogy csak egy példát mondjak: a Tisza-Volánnál azok a játékosok szerepelnek, akik az adott pillanatban nem férnek be a „nagy Szegedbe”, ebből adódóan kiszámíthatatlan, milyen összetételű kerettel érkeznek és mire lesznek képesek. Nekünk ettől függetleníteni kell magunkat, masszív védekezésre építve, fegyelmezett teljesítményt nyújtva próbáljuk megszerezni a nagyon fontos két pontot.

Akárhogy is fáj, a korábban bordatörést szenvedett Braun Brunó továbbra sem állhat rendelkezésre, kérdéses az elmúlt héten talpműtéten átesett jobbszélső, Pisák Tibor bevetése, ugyanakkor elképzelhető, hogy a sokáig betegeskedő ifj. Bartha Dénes vállalja a szereplést.

– Koncz Tibor –
hirdetés