Először egy kocsit bántalmazott, aztán egy nőt

Akt.:
Először egy kocsit bántalmazott, aztán egy nőt
© illusztráció: getty images
Mátészalka, Tiszakécske – Elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 25 éves mátészalkai férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint megrongált egy gépkocsit és bántalmazott egy nőt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrs járőrei 2015. július 12-én 3 óra körüli időben egy lakiteleki vendéglátóhely előtt tetten értek egy férfit, aki többször belerúgott egy gépjárműbe, majd előzetes szóváltást követően megütött egy nőt. A sértett az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a 25 éves mátészalkai lakost a helyszínen elfogták és előállították a rendőrőrsre.

A bevezetett rendőri intézkedések során az egyenruhások megállapították, hogy a Kecskeméti Rendőrkapitányság ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki N. Tamással szemben, ezért a nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrs munkatársai garázdaság vétség, rongálás vétség, valamint testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást N. Tamás mátészalkai lakossal szemben.

– Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés