Először nyert tavasszal a Fehérgyarmat

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz, NB-s csapatbajnokságok: A záhonyiak bravúrpontot szereztek a már bajnok nyíregyháziak ellen.

NB I, női

Gödöllői EAC–NAC Túróczy Nyíregyháza 9–9

Egységes csapattetljesítménnyel szerzett pontot Gödöllőn a nyíregyházi csapat. Győztek: Harman, Fülöp M., Laskai, Fülöp Sz. 2-2, a Fülöp Sz., Laskai páros 1.

NB III

Záhonyi VSC–Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE 9–9

Izgalmas mérkőzésen szereztek bravúrpontot a záhonyiak a már bajnok nyíregyházi csapat ellen. Gy.: Sütő L., Petró L., Csépke 2-2, a Sütő L., Lovácsi és a Petró L., Csépke páros 1-1, illetve Joó Z., Király Cs. 4-4, Dudás J. 1.

Fehérgyarmati VSE–Teva Debrecen SE III 10–8

Megszületett a gyarmatiak első tavaszi sikere, amely akár nagyobb különbségű is lehetett volna. Gy.: Bartha M. 3, Balogh A., Garda I. 2-2, Szim, a Garda I., Szim és a Bartha M., Balogh A. páros 1-1.

Mátészalkai MTK–Hajdúszoboszlói AK 7–11

Kijött a két csapat közötti, a táblázaton elfoglalt különbség. Gy.: Hegedűs T., Damasiewicz N. 2-2, Varga S., Hegedűs Z. és a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1-1.

Teva Debrecen SE II–Várdai ASE 15–3

A kisvárdaiak közül többen is eljutottak odáig, hogy döntőszettes meccseket vívjanak, de csak Pokol Péter tudott eredményes lenni. Gy.: Pokol P. 3.

Nyírmadai ISE–Debrecen ASE 18–0

A vendégcsapat nem jelent meg a mérkőzés színhelyén.
hirdetés