NB III

2019.11.03. 17:05

Nem ezt érdemelte a Sényő

Kapacina Valerék emberhátrányban is végig támadták a mérkőzést, de nem tudtak pontot csenni Füzesgyarmatról.

Nagyon jó színvonalú mérkőzést láthattak a nézők, az félidő közepéig felváltva kerültek veszélybe a kapuk, és sajnos, súlyos sérülést szenvedett Bodó Gábor, ami az amúgy is tartalékos védelmet tovább gyengítette.

A csapatkapitány nem is tudta folytatni a játékot. Ennek ellenére egy szép szabadrúgás góllal vezetést szerzett a Sényő, de mire a csere beállt, kiegyenlített az ellenfél. Később még egy sérülésnél nem állította meg a játékot a játékvezető és újabb gólt szerzett a Füzesgyarmat.

A második félidőben óriási erőket mozgósított a vendég alakulat, szebbnél szebb akciókat vezetett, ám a támadók rendre hibáztak. A levegőben lógott az egyenlítés, de sajnos, a nyolcvanadik percben, utolsó emberként rosszul becsúszó Márton Andrást kiállították. A Sényő tíz fővel is végig támadta a hátralévő időt, de nem tudott újabb gólt szerezni. A mutatott játék alapján semmiképpen sem érdemelt vereséget a Sényő.


Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 13. forduló

Füzesgyarmat-Sényő-Carnifex FC 2-1 (2-1)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában