óvatlan pillanat

2019.07.06. 10:04

Meztelenül menekült a rendőrök elől a repülőtér kifutóján egy férfi (videó)

A fiatalember azért próbált meg elszökni, mert menedékkérelme elutasítása után haza akarták toloncolni Nigériába.

Forrás: YouTube

Elképesztő jelentek szemtanúi lehettek azok, akik csütörtökön a frankfurti repülőtér kifutópályáját figyelték. Történt ugyanis, hogy egy meztelen fekete férfi menekült a rendőrök elől, a furcsa eseményt, pedig egy szemtanú le is filmezte a telefonjával – írja a Ripost.

A rendőrség később közleményben tudatta, hogy a 19 éves nigériai migráns menedékkérelmét elutasították, ezért a hatóságok csütörtökön megpróbálták visszatoloncolni a hazájába.

Egy óvatlan pillanatban azonban az illegális bevándorlónak sikerült kereket oldania, és még a repülőre való beszállás előtt elfutott az őt őrző egyenruhások elől.

A migráns olyan gyors volt, hogy a rendőröknek és a reptér biztonsági személyzetének jó idejébe telt, amíg ismét sikerült kézre keríteni. Végül sikerült bilincset tenni a menekülő afrikai kezére, akit felöltöztettek, majd őrizetbe vettek a következő Lagosba tartó gép indulásáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!