Előzetes letartóztatásba helyezték a tornyospálcai emberölés gyanúsítottját

Akt.:
Előzetesben a tornyospálcai emberölés gyanúsítottja
Előzetesben a tornyospálcai emberölés gyanúsítottja - © MTI Fotó: Balázs Attila
Nyíregyháza – Előzetes letartóztatásba helyezte hétfőn a Nyíregyházi Járásbíróság a szombaton Tornyospálcán történt emberölés gyanúsítottját – közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel. A végzés nem jogerős.

Toma Attila közleményében azt írta, a nyomozás adatai szerint a gyanúsított január 20-án reggel tornyospálcai lakóházukban egy konyhakéssel több alkalommal megszúrta a karján és a mellkasán a vele közös háztartásban élő édesapját. Az idős férfi a mellkasát ért szúrások következtében a helyszínen életét vesztette.

A bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a hatóság elől megszökne vagy elrejtőzne, illetve újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el, mivel korábban már volt vele szemben eljárás élet elleni bűncselekmény miatt – közölte a szóvivő.

A bíróság végzése ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

– MTI –


Forrás: tenyek.hu
Tornyospálca - Másodszor is bestiálisan gyilkolt egy 36 éves férfi Tornyospálcán. Minden ok nélkül halálra szurkálta az apját, miután munkásokat vitt a család gyümölcsösébe. Annyira sokszor megszúrta, hogy az apának esélye sem volt. Évekkel korábban pedig a barátnőjét ölte meg kivételesen kegyetl...

Fotó: Pusztai Sándor
Tornyospálca - Családon belüli tragédia történt szombat reggel Tornyospálcán. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást T. Béla 36 éves tornyospálcai lakos ellen. Az elsődleges adatok szerint a férfi 2018. január 20...
hirdetés