Előzetesben a nyíregyházi gyilkos – Elsírta magát a bíróság folyosóján (18+)

Előzetesben a nyíregyházi gyilkos – Elsírta magát a bíróság folyosóján (18+)
© Forrás: tenyek.hu
Nyíregyháza – Elsírta magát a bíróság folyosóján az a férfi, aki brutálisan végzett egy ismerősével Nyíregyházán. A két férfi beszélgetni és inni indult, ez durvult odáig, hogy az egyikük kést rántott és össze-vissza szurkálta a másikat.

Forrás: tenyek.hu


Több mint harmincszor szúrta meg az áldozatát

Letartóztatta a bíróság a nyíregyházi emberölés gyanúsítottját.

Nyíregyháza. Emberölés miatt jogerős végzésében elrendelte Cs. G. gyanúsított előzetes letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság április 4-én – tájékoztatott dr. Toma Attila, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

A férfi április 1-jén este találkozott Nyíregyházán a sértettel, akivel együtt italoztak. Egy vasúti pálya mentén hazafelé tartva szóváltásba keveredtek egymással, melynek során a gyanúsított egy késsel többször megszúrta a 26 éves férfit, aki a helyszínen elhunyt.

Információink szerint azon szólalkoztak össze, hogy korábban ugyanannak a lánynak udvaroltak, majd a vita hevében a 25 éves Cs. G. több mint harmincszor megszúrta, s meg is csonkította az áldozatát.

KM


Nyíregyháza - Kegyetlenül végzett ismerősével egy nyíregyházi férfi. Eredetileg beszélgetni és inni indultak együtt, de később az egyikük kést rántott és össze-vissza szurkálta ismerősét. Forrás: tenyek.hu [related-post post_id="3815023"]

Nyíregyháza - A rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a gyanúsítottat. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Cs. Gábor 25 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendőrség Tevékenység-...
hirdetés