Előzetesben marad a tornyospálcai gyilkos

Előzetesben marad a tornyospálcai gyilkos
© MTI Fotó: Balázs Attila
Nyíregyháza, Tornyospálca – A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája április 22-éig meghosszabbította az emberölés bűntette miatt előzetes letartóztatásban lévő ifj. T. B. előzetes letartóztatását – közölte dr. Toma Attila, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

A bíróság szerint ifj. T. B. továbbra is gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A bíróság megállapította, hogy az előzetes letartóztatást elrendelő végzésben foglaltak az eljárás jelenlegi szakaszában is változatlan tartalommal megállapíthatóak. A bűncselekmény kimagasló tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére tekintettel tartani lehet attól, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén a hatóság elől megszökne, elrejtőzne, vagy újabb bűncselekményt követne el. A végzés nem jogerős.

Másodszor ölt embert

Mint korábban beszámoltunk róla, a férfi január 20-án reggel tornyospálcai lakóházukban egy konyhakéssel többször megszúrta a vele közös háztartásban élő 64 éves édesapját, aki a helyszínen életét vesztette. A férfi másodszor oltott ki életet, hiszen 15 évvel ezelőtt akkori barátnőjével végzett bestiális kegyetlenséggel.

KM


Tornyospálca - Huszonötször szúrta a kést édesapja mellkasába az a tornyospálcai férfi, akit most egy egyszemélyes cellában őriznek, több fegyőr is vigyáz rá. A 36 éves férfi 15 évvel ezelőtt már gyilkolt, akkor barátnőjével végzett brutális kegyetlenséggel. Pár év múlva szabadult az elmegyógyító in...
hirdetés