Elrendelte a bíróság az új pszichoaktív anyaggal üzletelő asszony letartóztatását

Elrendelte a bíróság az új pszichoaktív anyaggal üzletelő asszony letartóztatását
© Fotó: police.hu
Kisvárda, Vásárosnamény – A Kisvárdai Járásbíróság nyomozási bírája 2018. február 23-án új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt indult eljárásban elrendelte J. M-né gyanúsított előzetes letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói 2018. február 22-én házkutatást tartottak a gyanúsított lakásán, ahol a gyanúsított egy kabát ujjába téve próbált meg elrejteni egy táskát, amelyben több előre csomagolt, növényi törmeléket tartalmazó anyag volt. A gyanúsított által használt albérletből az intézkedő rendőrök 68 db, alufóliába csomagolt növényi származékot tartalmazó anyagot, és egy üveg ismeretlen eredetű folyadékot foglaltak le. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított ismerősei részére árulta a növényi származékot.

A bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a vagyontalan, a saját és családja megélhetését fedező, igazolt jövedelemmel nem rendelkező gyanúsított szabadlábon hagyása esetén tanúk befolyásolásával, tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésével megnehezítené a bizonyítást, illetve újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A végzés nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

– Dr. Toma Attila, sajtószóvivő –


Fotó: police.hu
Vásárosnamény - A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított vásárosnaményi asszonyt. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. Mihályné 50 éves vásárosnamén...
hirdetés